top of page

WORKSHOP SERVIES BESCHILDEREN

Ben je dol op mooi en uniek servies en hou je ervan om samen ontspannen en creatief bezig te zijn? Dan is een workshop servies beschilderen iets voor jou!

 

We gaan gezellig in een klein groepje aan de slag. Ik leer je de basistechniek van het zelf beschilderen van porselein en help je op weg om tot een leuk ontwerp te komen.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een unieke, zelf beschilderde beker.

Wat gaan we doen?  

Na een gezellig ontvangst beginnen we met de basis: ik geef uitleg over het materiaal en wat erbij komt kijken als je porselein gaat beschilderen.

Ik laat voorbeeldjes zien, en zet jullie alvast aan het denken over een eigen ontwerp. Ik licht een aantal slimme teken-technieken toe en vervolgens ga je zelf aan de slag. We oefenen eerst de techniek op oefenbekers. Genoeg zelfvertrouwen opgebouwd? Dan gaan we voor echt aan de slag.

 

Je kunt kiezen uit 3 formaten bekers: een hippe tapse beker, een gezellig kopje zonder oor of een robuuste theebeker.


Zodra je een beker hebt gekozen, gaan we aan de slag om tot een ontwerp te komen. En geen zorgen, ook daar reik ik een aantal slimme trucjes voor aan ;-).

Ik voorzie voorbeelden, inspiratie en stap-voor-stap tekentips. Kom je moeilijk tot een idee, dan denk ik graag met je mee. Waar nodig, begeleid ik je persoonlijk.

 

Zodra alle bekers klaar zijn, mogen ze even opdrogen. We kletsen nog even na en vervolgens pakken we ze voorzichtig in, samen met instructies om je creatie thuis af te bakken in de oven.

 

Na ongeveer 2,5 uur ga jij met je gloednieuwe, zelf-beschilderde beker naar huis. 

Wat is inbegrepen?  

  • Eén porseleinen beker naar keuze (3 mogelijkheden)

  • Een fijne brochure met de stapjes, zodat je achteraf thuis ook nog eens aan de slag kan

  • Een hapje en een drankje

  • Een gezellige, creatieve workshop met maximaal 8 personen

  • Persoonlijke begeleiding en heel veel tips en inspiratie

  • Ben je een snelle werker of wil je het groots aanpakken? Leuk! Je kan (een) extra beker(s) naar keuze beschilderen aan €4 per beker

 

Praktisch?

De workshop gaat door in Combidee Brasschaat, Bredabaan 225. 

Er is parkeergelegenheid op wandelafstand en ook met het openbaar vervoer kun je Combidee goed bereiken. 

 

Combidee is een gezellige en creatieve winkel in Brasschaat centrum.  We zitten tijdens de workshop in een aparte ruimte, maar je kan tussendoor even wat inspiratie en sfeer gaan opsnuiven in het winkelgedeelte. 

Wanneer?

Een workshop duurt ongeveer 2,5 uur, maar kan een beetje uitlopen. 

Data:

Op zoek naar een workshop voor een vrijgezellen of een bedrijfsworkshop? Kijk dan even hier!

 

Helemaal enthousiast?

Schrijf je in door hierboven op het voor jou gewenst moment te klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar Spot Workhsops, waar je je plek kan reserveren. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Zodra je via Spot je plekje hebt gereserveerd, is je inschrijving definitief. Vanaf 4 inschrijvingen gaat de workshop door.

 

Kun je toch niet komen, probeer je plekje dan door te geven aan iemand anders. Dan gaat het niet verloren :-)

 

Wordt de workshop afgeschaft wegens onvoorziene omstandigheden, dan proberen we in samenspraak een nieuwe datum te vinden. Lukt dit niet, dan krijg je een cadeaubon ter waarde van de aankoopprijs van de workshop, vrij te besteden in de webshop of in te zetten op een nieuwe workshopdatum.

bottom of page