top of page
Deelnemen workshop

THEMAWORKSHOP SERVIES BESCHILDEREN
Beschilder je eigen poezenkopje of -beker!

Maak je op voor een gezellig middagje me-time tussen de poezen van kattencafé Cats & Cups in Mechelen! Tijdens deze workshop gaan we samen creatief aan de slag en beschilder je zelf een beker of kopje in poezenthema.

 

Ik leer je de basistechniek van het beschilderen van porselein en laat zien dat iedereen, met behulp van enkele tips & tricks, een leuke kattentekening kan maken. Aan het eind van de workshop ga je ontspannen en met een unieke en zelfbeschilderde poezenbeker naar huis!

https://www.cats-and-cups.be
Wat gaan we doen?  

Na een gezellig ontvangst bij Cats & Cups beginnen we met de basis: ik geef uitleg over het materiaal en wat erbij komt kijken als je porselein gaat beschilderen. Ik laat voorbeeldjes zien en licht een aantal slimme teken-technieken toe. Je hebt dus geen voorkennis of tekentalent nodig! 


Vervolgens ga je zelf aan de slag. Je krijgt de kans om te oefenen op oefenbekers en ik laat je zien dat je heel gemakkelijk opnieuw kan beginnen als je een foutje maakt. Tijdens de workshop kan kiezen uit 3 formaten bekers.

Tijdens deze workshop draait het allemaal om het thema katten. Kies voor een toffe kattenquote, bedenk zelf een leuke kattentekening of ik laat je zien hoe je een portret van je eigen kat kan maken. En geen zorgen, ik voorzie voorbeelden, handige tools en stap-voor-stap tekentips. Ieder niveau is welkom en waar gewenst, begeleid ik je persoonlijk.

Zodra alle bekers klaar zijn, laten we ze even drogen. We kletsen nog even na, spelen met de katten en vervolgens pakken we voorzichtig de bekers in, samen met instructies om je creatie thuis af te bakken in je eigen oven. Na ongeveer 2,5 uur ga je met je gloednieuwe, zelfgeschilderde beker(s) en een goodybag naar huis!

Wat is inbegrepen?  

  • Eén porseleinen beker naar keuze (3 mogelijkheden)

  • Een fijne brochure met de stapjes, zodat je achteraf thuis nog eens aan de slag kan

  • Een hapje en een drankje, aangeboden door Cats & Cups

  • Een gezellige, creatieve workshop met maximaal 12 personen in een kattencafé

  • Persoonlijke begeleiding en heel veel tips en inspiratie

  • Je kan (een) extra beker(s) naar keuze beschilderen aan €4 per beker

 

Praktisch?

De workshop gaat door in kastencafé Cats & Cups, Désiré Boucherystraat 7-9, Mechelen. 

Er is parkeergelegenheid (betalend) en een bus- en treinstation op wandelafstand.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kan een beetje uitlopen.

Vanaf 6 personen gaat de workshop door. Voor deze workshop is geen voorkennis of tekentalent vereist.

Over Cats & Cups

Cats  & Cups is het eerste kattencafé in Mechelen. Je kan hier genieten van een koffietje, drankje, soep of een stukje taart in het bijzijn van de katten. Deze lopen namelijk vrij rond in het café! In samenwerking met Dierenopvangcentrum Zemst helpt Cats & Cups asielkatten aan een nieuwe thuis. En wie weet willen de katten tijdens de workshop wel voor jou poseren ;-).

Wanneer?

Op donderdag 24 augustus om 19u. Tussen 21u30 en 22u ronden we af.

 

Helemaal enthousiast?

Schrijf je in via Spot Workshops. 

Zodra je via Spot je plekje hebt gereserveerd, is je inschrijving definitief. Vanaf 6 inschrijvingen gaat de workshop door.

Kun je toch niet komen, probeer je plekje dan door te geven aan iemand anders. Dan gaat het niet verloren :-)

 

Wordt de workshop afgeschaft wegens onvoorziene omstandigheden, dan proberen we in samenspraak een nieuwe datum te vinden. Lukt dit niet, dan krijg je een cadeaubon ter waarde van de aankoopprijs van de workshop, vrij te besteden in de webshop of in te zetten op een nieuwe workshopdatum.

bottom of page