top of page
Foto van Roos

Beeld: Studio Droogmans

Roos

Hoi, ik ben Roos! Ik noem mezelf vanalles: illustrator, creatief ondernemer, maker, gezicht achter, … Maar het belangrijkste is dat ik intens geniet van de mooie dingen in het leven en daar via mijn tekeningen een uiting aan geef. En zo verspreid ik blijheid in de wereld om me heen.

Mijn grootste passies verklap ik alvast: tekenen, koffie en zo veel mogelijk gezelligheid :-)

Ik ben in een Nederlands gezin opgegroeid in het Antwerpse. In januari 2022 vertrok ik voor een paar maanden naar Frankrijk om dichter bij familie te zijn. Dat beviel en sindsdien spendeer ik het grootste deel van mijn tijd in mijn gezellig en lichtrijk appartement met atelier in Autun, een inspirerend en gezellig plekje in de Franse Bourgogne. Ik woon dicht bij familie, midden in het dorp in een prachtig groene omgeving.

 

Het overige deel van de tijd vind je me in en rond in Antwerpen. Voor werk, om even te genieten van een levendiger bestaan en om leuke dingen te ondernemen met vrienden.

IMG_3989.JPG

Ik hou ontzettend van tekenen, gezelligheid, diy’s, poezen, koffie, blote voeten, mensen blij-maken, kunst, de kleur geel en een glas wijn in de zon ✨.

 

Ik help je graag met:

  • Blijmakers in de vorm van handgeschilderd servies, een huisdieportret en gezellige kaartjes

  • Handgeschilderde cadeautjes op maat

  • Een geboortekaartje of uitnodiging

  • Gezellige blijmakende producten voor in jouw winkel of webshop

  • Een educatieve illustratie voor jouw project, boek of werk (kijk hier als je hier meer over weten)

 

Heb je nog een vraag voor me of denk je dat ik je ergens bij kan helpen? Laat het me weten via mijn contactformulier. Ik kom binnen een paar dagen bij je terug.

Untitled_Artwork.png

Maandelijks een briefje via de mail?
Je mag je verwachten aan een brief vol gezelligheid, inspiratie, studio-roos-updates en exclusieve kijkjes achter de schermen. Lijkt je dat wat? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Untitled_Artwork 5.png
Ik spreek:

Leuk! Vanaf nu krijg je maandelijks leuke updates en kijkjes achter de schermen in je mailbox gedropt. Tot snel!

bottom of page