top of page
Geboortekaartje Alice.jpg

Geïllustreerde geboortekaartjes 
op maat

Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje en hou je van mooie illustraties? Ik maak voor jou een uniek, geïllustreerd geboortekaartje op maat van jou wensen. 

Ik neem hierbij de regie over het volledige proces. Ik zorg voor het kaartje van A tot Z. 

Dit maakte ik voor anderen

Geboortekaartje Alice.jpg
Achterkant geboortekaartje Alice.jpg

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

In 't kort: Laat me via het contactformulier weten wat je in gedachten hebt, ik mail je terug met een prijsvoorstel en zodra jij akkoord gaat, ga ik aan de slag. Zodra jouw bestelling klaar is, kan je het ophalen of ik stuur het naar je toe (verzendkosten zijn voor jou).

 

De lange uitleg:

Zijn jullie zwanger en ben je op zoek naar een uniek kaartje om geboorte van jullie kleintje mee aan te kondigen én houden jullie van mooie illustraties? Dan kan ik iets voor je betekenen :) 

De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Naast de kennismaking zelf, zoomen we in op jullie wensen en ideeën (als jullie die al hebben), bespreken we de mogelijkheden en maken we het zo concreet als kan. Idealiter gebeurt dit gesprek live. Na afloop bezorg ik jullie een gedetailleerde prijsofferte. 

Als jullie de offerte goed keuren, gaan we aan de slag. Is de prijsofferte toch niet helemaal wat je hoopte of hebben we gewoon geen match? Waar mogelijk verwijs ik door naar collega's en wens ik jullie het allerbeste :-)

Is de offerte wel helemaal naar wens? Dan gaan we aan de slag! Het proces ziet eruit als volgt:

  1. Ik maak een eerste schets voor de illustratie en stuur jullie deze door. Zo kunnen jullie vanaf het begin mee sturen in het ontwerp en houd ik voeling met jullie wensen en ideeën.

  2. Met jullie feedback ga ik verder aan de slag. Als de illustratie af is, stuur ik hem opnieuw door. Jullie krijgen wederom de kans om feedback te geven.

  3. Ik pas de illustratie aan waar nodig en begin aan het volgende hoofdstuk: de vormgeving van het kaartje. Het volgende dat jullie ontvangen, is een digitale proefdruk van het geboortekaartje (dat wil zeggen: een PDF van het het kaartje eruit komt te zien). Wederom is er kans voor feedback.

  4. Als de digitale proefdruk is goedgekeurd, bestel ik voor jullie een proefdruk op het door jullie uitgekozen papier tijdens het kennismakingsgesprek. Deze wordt bij jullie thuis geleverd. 

  5. Een laatste aanpassingsronde volgt en vervolgens is het wachten tot jullie wonder geland is. 

  6. Zodra jullie kindje geboren is, bezorgen jullie of d meter/peter mij de nodige gegevens. Ik werk het kaartje af en plaats de bestelling bij de drukker.

Extra mogelijkheden:

Desgewenst ontwerp ik voor jullie met plezier stickers of handgeschilderde potten om de doopsuiker in te doen. 

De illustraties maak ik digitaal en groot genoeg. Dit betekent dat er achteraf de mogelijkheid is om de illustratie in muurstickervorm of als poster te bestellen. 

 

Aanvullende mogelijkheden:

  • het ontwerpen van stickers voor bij de doopsuiker

  • handgeschilderde potten voor de doopsuiker

  • een poster of muursticker van de illustratie van het geboortekaartje

Omdat iedere illustratie uniek is, werk ik ook met unieke prijzen. Net zo op maat als het kaartje zelf. 

MOOIE WOORDEN

Geboortekaartje op maat

Wij hebben met Roos contact opgenomen om het geboortekaartje van onze zoon te ontwerpen. Al onze wensen werden met oog voor detail geïntegreerd in het uiteindelijke resultaat. Dankzij de flexibele, tijdige opvolging en snelle aanpassingen, werd het ontwerp ruim op voorhand afgewerkt. Het contact met de drukker werd rechtstreeks geregeld door Roos. Dit resulteerde in nauw en snel contact, waardoor de geboortekaartjes de dag na de geboorte op de post zaten. Dankjewel voor de fijne samenwerking Roos! - Tijdige opvolging - Contact met drukker op tijd - Voldoende contactmomenten - Snel resultaat - Flexibiliteit en mogelijkheid tot vele aanpassingen aan het ontwerp

mock up kaartje_edited.jpg

Ik heb al meerdere dingen bij Studio Roos besteld. Zo heb ik al handgeschilderde bekers op maat laten maken en heeft Roos het geboortekaartje van onze zoon ontworpen. Altijd heel tevreden van geweest. Er is een vlotte communicatie wat aangenaam is om makkelijk te kunnen bespreken wat je juist als illustratie wilt. Ontwerpen worden doorgestuurd zodat we nog aanpassingen kunnen vragen om vervolgens een mooi afgewerkt product te krijgen. Als je graag een origineel cadeau winst, ben je hier zeker aan het goede adres!

— Annelies Ameloot

— Jamie Janssen

FAQ

Kan het handgeschilderd servies in de vaatwasser?

Goed nieuws: het kan! De verf die ik gebruik, is vaatwasbestendig. Dat wil zeggen: als de verf goed is aangebracht en je de vaatwasser niet hoger dan 50° instelt. Hoewel het in principe kan, weet ik uit ervaring dat het servies het langste mooi blijft als je het met de hand afwast. Mijn eindadvies: een occasioneel bezoekje aan de vaatwasser kan geen kwaad, maar beter is het om het hoofdzakelijk met de hand af te wassen. 

Weet je zeker dat het servies heel aankomt als je het verzend?

Ja! Ik pak het handgeschilderd servies stevig in. Ik gebruik hiervoor bubbelfolie en doe het in een passend kartonnen doosjes zodat het niet gaat schudden. Meestal is het 2 tot 5 werkdagen onderweg.

Het materiaal dat ik hiervoor gebruik is overigens allemaal gerecycleerd: ik hergebruik folie en doosjes die ik zelf heb gekregen bij pakketjes die ik ontving of die de lieverds uit mijn omgeving voor me verzamelen.

Wat kost een serviesstuk op maat?

Voor handgeschilderd servies op maat werk ik, je raad het al, met een prijs op maat. Ik vind het belangrijk dat ieder item helemaal aangepast is op jouw wensen. Om dat optimaal te kunnen doen, bekijk ik steeds per aanvraag hoeveel tijd het me gaat kosten, hoeveel materiaal er nodig is en hoe moeilijk het ontwerp. Allemaal zaken die de prijs mee bepalen. Ben je benieuwd naar wat je idee zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een prijsofferte op. Dat doe ik met plezier en je hangt nergens aan vast totdat jij dat wilt. 

Wil je graag vrijblijvend meer info? Stuur me dan gerust een mailtje of boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij me in.

Contactfomulier servies op maat
bottom of page