top of page
IMG_9656.jpg

Geboortekaartje op maat

Zijn jullie op zoek naar een unieke en gezellige aankondiging van de komst van jullie kleintje en houden jullie van mooie illustraties? Ik verzorg jullie geboortekaartje van A tot Z, helemaal op maat! 

Voor een origineel en gezellig geboortekaartje zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Ik zet jullie ideeën en wensen om in een fijn en mooi vormgegeven kaartje dat helemaal bij jullie past. Iedere geboorte is een bijzonder moment en verdient het om op een speciale manier te worden gedeeld met vrienden en familie.

Stap 1: het kennismakingsgesprek

We beginnen met een vrijblijvend digitaal kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luister ik aandachtig naar jullie wensen en bespreken we samen hoe we de illustratie en het ontwerp kunnen afstemmen op jullie persoonlijke voorkeuren.

Stap 2: een offerte op maat

Na dit gesprek bezorg ik jullie een offerte op maat waarin alle kosten transparant vermeld worden. Hierin worden desgewenst verschillende opties voor de drukkosten en doopsuiker meegenomen. Jullie kiezen uit wat binnen jullie budget past. Prijzen starten bij €250 incl. BTW

Stap 3: het creatieve proces

Zodra jullie akkoord gaan met de offerte, start het creatieve proces. Ik maak een eerste schets en stuur deze naar jullie via e-mail. Is het ontwerp naar jullie wens, illustreer ik verder tot we een definitieve versie hebben. 

Na het afronden van de illustratie, ga ik aan de slag met het ontwerp van het geboortekaartje. Hierbij stem ik de sfeer, kleuren en lettertypen af op de tekening, zodat alles mooi samenkomt en bezorg ik jullie opnieuw een aantal tussentijdse versies tot we tot een definitieve versie komen. 

Stap 4: de proefdruk

Een belangrijk moment in het proces is de proefdruk. Jullie ontvangen de proefdruk thuis, waarop jullie nog laatste aanpassingen kunnen doorgeven. Na deze laatste correctieronde is het ontwerp af en is het afwachten geblazen op de komst van jullie kleintje.

Stap 5: het definitieve kaartje

Zodra jullie kleintje is gearriveerd, voeg ik de laatste informatie toe en zorg ik ervoor dat jullie de definitieve geboortekaartjes binnen 2 werkdagen op een adres naar keuze ontvangen.

Er zijn verder heel wat extra's mogelijk: stickers voor de doopsuiker, handgeschilderde bekers, gekleurde of gerecycleerde enveloppen, .... We bespreken dit uitgebreid tijdens het kennismakingsgesprek of maken daar gaandeweg nog even tijd voor :-).

Helemaal enthousiast? Vul dan het contactformulier onder aan deze pagina in of klik hier. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op en samen plannen we een kennismakingsgesprek in. 

Untitled_Artwork 21.png

Hoe het werkt:

Studio Roos staat voor gezelligheid, warmte, aandacht en flexibiliteit. Ik hou van een menselijke en oprechte aanpak waarbij er veel ruimte is voor ieders inbreng.
Een uitstekende combo met maatwerk dus ;). 


Het gezicht en handen achter Studio Roos ben ik, Roos. Een illustrator, creatief ondernemer en blij-maker die intens geniet van de mooie dingen in het leven en daar via tekenen een uiting aan geeft.

Kaartjesgalerij

Enthousiaste reacties die graag met je deel ;-)

"Wat mooi! Wij vinden het ontwerp alvast heel geslaagd (en zijn er steevast van overtuigd dat wij het mooiste en persoonlijkste geboortekaartje van onze ganse kennisenkring hebben, haha. Eigen geboortekaartje, schoon geboortekaartje 😜)! 

Je hebt er duidelijk al veel werk ingestoken, superknap."

Goed om te weten

Nog even een paar praktische zaken op een rijtje:

  • Een kennismakingsgesprek vraag je aan via onderstaand contactformulier. Ik contacteer jullie binnen 2 werkdagen om een afspraak vast te leggen, die zal digitaal doorgaan.

  • Wil je zeker zijn dat het kaartje op tijd is, raad ik aan om in het 2e trimster een kennismakingsgesprek in te plannen. 

  • Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend, net als de offerte. Pas als jullie akkoord geven op de offerte, noemen we het een samenwerking en ga ik voor jullie aan de slag :-)

20210108-DSCF7787.jpg

Spreekt mijn verhaal jullie aan, vul dan het formulier in. Ik contacteer jullie binnen twee werkdagen voor een kennismakingsgesprek.

Contacteer mij
Dankjewel! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
bottom of page